Biblijny@ fajny ten podkast dostałam pierwszy odcinek i będą mi wysyłać na maila . W ogóle skoro wracem do szpitala to potrzebuję stronki co by były kazania dobre ale do sciągniecie bo w tym szpitalu nie ma wifi a słucham sobie bo tam nudno.
marioosh666 pisze:Kiedyś zmęczony po aktywnym dniu wszedłem do hostelu marząc, żeby wreszcie uwalić się na łóżku i iść spać, ale w recepcji dają mi do ręki pilota, więc wchodzę na najwyższe piętko, otwieram drzwi, włączam archaiczny telewizor, a tam Joyce Meyer. Jeszcze wtedy nie wiedziałem kim ona jest, ale mnie zaciekawiła. Ogólnie fajne rzeczy mówi.
marioosh666 pisze:Znam te wersety, więc tym zabawniejsze było jak atakowała ludzi za mieszkanie razem przed ślubem
Dziesięć panien pisze:Chodzi o kaznodzieje a nie kaznodziejki.
(...)
1Tm 2:12: "Nie pozwalam zaś kobiecie nauczać ani mieć władzy nad mężczyzną, lecz aby trwała w cichości."
Dziesięć panien pisze:To następny temat otworzyłeś.
marioosh666 pisze:Nie chodziło mi o otwieranie następnego tematu tylko pokazanie komiczności tej sytuacji - jedna jawnogrzesznica o ponadprzeciętnej znajomości tematu (w końcu głosi ewangelię, więc Biblię zna lepiej niż typowy chrześcijanin) moralizuje innych grzeszników.
BTW, jestem ciekaw jak wersety, które zacytowałeś odnoszą się do kobiet działających na tym forum - w szczególności do jednej niezwykle aktywnej i wypowiadającej się z pozycji autorytetu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 61 gości